perjantai 5. helmikuuta 2016

KOKEILUSSA: HOT JOOGA

Hot jooga on yksi joogamuoto, jota harjoitetaan suurin piirtein 38 asteisessa tilassa. Jooga on helppoa sekä lempeää, myös ensikertalaisille sopivaa. Tunnilla harjoitetaan voimaa sekä liikkuvuutta seisoma- ja lattiasarjoissa. Tunnille tarvitset itsesi lisäksi kevyet tekniset vaatteet, pienen sekä suuren pyyhkeen sekä vesipullon.Miten se noin omasta mielestä sitten meni?

Ensikertalaisena paikkojen sijainnin lisäksi olin aivan pihalla tarpeellisissa tavaroissa. Pikalähdössä kotoa tuli ladattua puolityhjä veska olalle. Tuntia odotellessani huomasin lähes jokaisella odottelijalla olevan pyyhkeet mukana. Mistä sitä pyyhkeen tähän hätään repisin?

Huppari joogamatolle ja elämä taas hymyili. Ennen kuin lämpö iski tajuntaan. Mitä ihmettä olin ajatellut, kun päälläni oli pitkät treenihousut ja perus t-paita?! Sentään paita oli löysä. Ja oli vettä!

Tunnin sisältämät liikkeet olivat helppoja. Rauhallisia. Toistoja oli vain kaksi. Koettelemuksen jälkeen olo oli rentoutunut, rauhallinen - aivan oikeasti. Tämä oli hyvä tunti. Tänne menen uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)