sunnuntai 7. helmikuuta 2016

OSTOLAKKOLAINEN SISUSTAA


Jo syksyllä muuttaessamme tähän asuntoon päätin karttaa kauppoja sisustusmielessä. Halusin tehdä tästä kodista meidän näköisen. Enkä kaivannut valmista "ikeasisustusta", joten tämä sisustaminen on ottanut aikaa eikä matka ole edelleenkään määränpäässä. Asuntomme sisustaminen on vaatinut roppakaupalla aikaa, mielikuvitusta sekä kädentöitä, mutta se on juuri sitä mitä tahdon tehdä. Onneksi asumme vuokralla, muuten urakka olisi vieläkin suurempaa!Joka tapauksessa tällä hetkellä ehdoton lempparihuoneeni on meidän aikuisten makkari. Se on sen verta valmis, että siellä on jo tietynlaista tunnelmaa. Vaikka ikean kalusteita löytyykin, on tuossa huoneessa vuosikausia nähneitä esineitä ja juuri ne sen tunnelman tuovatkin.
Olemme olleet lokakuusta saakka tuon pöytälampun himmeän valon armoilla sillä en halunnut  ostaa mitään "ihankivaa", joka olisi sopinut silloiseen budjettiimme. Sitten isäni kätköistä löytyi hänen äitinsä äidin vanha valaisin. Alun perin siitä kieltäydyin, mutta lakkolaisena sen kuitenkin vastaanotin ja onneksi vastaanotinkin! Se on ihan napakymppi makkariimme, josta pidän päivä päivältä vain enemmän.Rahalisesti mietittynä, tällä sisustustavalla olen säästänyt pitkän pennin, vaikkei se tarkoituksellista ole ollutkaan. Koriste-esineinä toimii muistoesineitä, kuten valokuvat ja jo metrinkorkuisena omistamani pikkupurnukka. Näiden lisäksi esillä on pari tyyliin sopivaa kirjaa, hajuvedet ja perintökristallissa olevat meikkisiveltimet. Toinen tuoleista on kutakuinkin satavuotias, toinen kai äitini kirpparilöytö(?) Kynttilänjalan toi äitini mummo mieheni ja minun ensimmäiseen yhteiseen asuntoon, silläkin on ikää jo mukavasti. Ainoastaan lakanat ja peili on tätä huonetta varten muuton yhteydessä kaupasta haettu.


2 kommenttia:

  1. Ihanan ja aidon näköistä. <3 Paljon mielummin lukee tälläsessä blogissa sisustusjuttujakin kun näitä tusinoittain olevia "ostin uuden sitä tätä ja tota ja vieläkään ei riitä haaveilen myös siitä tästä ja tosta" - juttuja. Niitä blogimaailmassa riittää ihan tarpeeksi. Vaikutat ihanan aidolta tyypiltä jään ehdottomasti seurailee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi! Teit minut todella hyvälle tuulelle.:) Ja kiva että pidät, kiva tietää että siellä ruudun takana käy muitakin kuin äitini:D. Ja olen huomannut aivan saman sisustusblogeissa, (kuten myös monissa muissakin) varsinkin vähänkin tunnetuimmista blogeissa puuttuu persoonallisuutta.. Mutta toki suurempia massoja houkuttelee tietynlainen sisältö:).

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)