torstai 10. maaliskuuta 2016

YKSI ASU, KAKSI NEULETTA


Olen saanut vaatekaappini nyt järjestettyä niin pitkälle, mitä se nyt tällä hetkellä on luvallista järjestää. Rakentamista rajoittaa ostolakkoni (jonka ohjeet löytyvät yläpalkista), mutta kaiken kaikkiaan aika hyvissä lähtökohdissa nyt ollaan ja seuraava postaukseni onkin vaatekaappini sisällöstä.

Tavoitteenani on tehdä tänne blogin puolelle mahdollisimman paljon "yksi asu eri variaatioissa"-postauksia, sillä haluan kannustaa ihmisiä rakentamaan vaatevarastonsa lempivaatteidensa varaan sekä kuluttamaan ne myös loppuun saakka ihan itse. Vaateostoksia tehdään nykyää useimmiten uutuuden viehätyksen vuoksi eikä niinkään tarpeeseen. Voisiko sen uutuuden viehätyksen saavuttaa yhdistelemällä omia vaatteitaan uusilla tavoilla? 

Tämän postauksen perusasuna toimi välipäivien aleista löytynyt tekonahkahame ja valkoinen t-paita. Sininen neule on pari vuotta vanha löytö zaran lastenosastolta. Vaaleanpunainen kashmirneule kirpparilöytö viime kierrokselta. Meinasin jättää sen ostamatta, mutta onneksi en jättänyt, on meinaan ihan mieletön päällä! Ihanan pehmeä, ohut mutta kuitenkin lämmin.

2 kommenttia:

  1. Molemmat todella upeita ja näyttäviä asukokonaisuuksia! Sopii sulle todella hyvin :)
    ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)