tiistai 22. maaliskuuta 2016

IHONHOITOA LUONNONKOSMETIIKALLA

Yksi blogini aihealue, joka on toistaiseksi loistanut poissaolollaan, on kauneudenhoito. Siinä olisi tarkoitus nyt terästäytyä ja minulla onkin jonossa jo aika monta esiteltävää ainetta sekä meikkipostaus-ideaa.

Tämän blogin auetessa päätin lopullisesti siirtyä täysin luonnonkosmetiikan armoille lukuunottamatta hiustenhoitoa sekä muutamaa muuta asiaa, joille en ole löytänyt (vielä) korvaavia tuotteita. Kaiken kaikkiaan siirtyminen on kuitenkin ollut helppoa, tarjonta ja saatavuus on luonnonkosmetiikan saralla kasvanut huimasti verrattuna entiseen eikä luonnollisemmat tuotteet ole enää vain "nokkosvaatteissa kulkevien hippihörhöjen" juttu.

Olen käyttänyt ennen synteettistä- ja luonnonkosmetiikkaa sekaisin. Kun vanhat synteettiset tuotteet sitten loppuivat, ostin tilalle luonnollisemman version. Tammikuussa tavoitteena oli päästä suhteellisen edullisesti, joten tutustuin uuteen edullisempaan merkkisarjaan, Mossaan.

Testaaja: 25v. / pintakuiva sekaiho1. Puhdistus. Oikea puhdistustuote on ihonhoidon a ja o. Itselläni oli käytössä Egoboost pure micellar foam toner, mikä ei loppujen lopuksi ollut omalle iholleni paras mahdollinen. Rehellisyyden nimissä, olen saanut tuotteen edellisen blogini aikana eräästä blogitapahtumasta, mutta en ole millään muotoa velvoitettu tuotetta mainostamaan.

+ Suomalaista luonnonkosmetiikkaa.
- Tuotetta suositellaan käytettävän vanulapuilla, itse pidän enemmän vesipesusta.

2. Tasapainotus. Kasvoveden tehtävä on viimeistellä kasvojen puhdistus, tasapainottaa ihoa puhdistuksen jälkeen ja auttaa sitä vastaanottamaan kasvovoide . Itse kokeilin Mossa youth defence pure glow blueberryä. Mossa on Madaran "pikkusisko", samalta valmistajalta, huokeampaan hintaan. Ostin itse tuotteen Ruohonjuuresta vähän päälle kympillä.

+ Edullinen hinta.
+ Tuoksu.
+ Riittoisuus.
+ Sertifioitu.
- En huomannut käytössä ihossani minkäänlaista eroa entiseen.

3. Kosteutus. Kaikki ihot tarvitsevat kosteutusta, se tarvitseeko iho öljy- vai vesikosteutusta on ihosta kiinni. Pätevä myyjä tai kosmetologi osaa neuvoa sopivan tuotteen löytämisessä. Päivisin iho saa voiteesta suojan myös vapaita radikaaleja, kuten ilmastoa ja saasteita vastaan. Ostin Mossan youth defence nutrition cloudberryn Ruohonjuuresta vajaalla 15 eurolla.

+ Edullinen hinta.
+ Perushyvä kosteutus.
+ Sertifioitu.
- Tuoksu.


Muistattehan kuitenkin, että ihomme ovat kaikilla erilaiset. 
Se mikä toimii minulla ei välttämättä toimi sinulla ja päinvastoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)