perjantai 4. maaliskuuta 2016

OSTOLAKKOLAINEN SISUSTAA: LASTENHUONE

Lastenhuonetta olen esitellyt jo edellisenkin blogin puolella, mutta nyt siellä on myllännyt pienet muutoksen tuulet, joten kai se on uuden postauksen paikka.

Hopeahelistin on veljeni vanha.
Kehykset ovat alunperin kaatopaikkatuomion saaneesta taulusta. Maalasin ne valkoisiksi.
Lastenhuone on sisustettu samalla ajatusmaailmalla kuin muukin asuntomme. Mahdollisimman kekseliäästi, kierrättäen ja jo olemassa olevaa hyödyntäen tyylistä tinkimättä. Toki meillä on leluja kaikissa sateenkaaren väreissä, mutta niille on leikkien ulkopuolella omat paikkansa kaapeissa.

Pallot on koristevaloista irrotetut. Keppihevonen siskolleni tarpeettomaksi jäänyt.
Pinnasänky, pöytä ja tuoli(t) ovat ikeasta. Koitin etsiä käytettynä, mutta kunto ja hinta eivät ilmoituksissa kohdanneet.
Rakastan hempeää, pehmeää, pitsiä, luonnonmateriaaleja, vanhahtavaa ja maalaisromantiikkaa. Siitä olen pitänyt koko elämäni ja edelleen se on ja pysyy. Ajattelin tässä pari viikkoa sitten maalaavani tämän huoneen seinät valkoisiksi ja muuttavani sisustuksen radikaalisti värikkäämmäksi (kiitos instagramin), mutta sitten tulin järkiini ja tajusin ettei se ole minua. Lapset saavat kyllä aikanaan päättää omien huoneidensa sisustukset, mutta vielä kun he eivät sitä osaa vaatia, määrään minä.

Nojatuoli: tori.fi, verhot: vanhat sänkyverhomme, lamppu: diy-projektini

Hiiri: kuusen koriste stockalta pari vuotta sitten. Se on toiminut myös vaunuleluna.
Ainoa mielipiteeni jakaja on tuo nojatuoli. Ostimme sen tori.fi:stä. Kuvassa se oli valkoinen ja kun mies sen sitten kotiin toi, oli se keltainen... Kyllä siihen silmät on nyt jotenkin tottunut, eikä siitä eroonkaan olla päästy. Olen tässä salaa haaveillut sen verhoilusta, mutta ainakaan toistaiseksi ei omat taidot riitä eikä tilipussikaan tarpeeksi veny.. Saa nähdä kuinka sen käy.

Pompomeja kierrätysmateriaaleista (pakkauspaperia, suodatinpusseja yms.)

Tuon roiskeläpän kokoisen peiton tein odottaessani toista lastani, aloitin sen jo ensimmäistä odottaessa virkkaamalla pari neliötä, maratonvirkkasin sitten loput parissa päivässä missälie raskaushuuruissa. 
Tässä asunnossa on tehty joissain asioissa aika hassuja ratkaisuja. Esimerkiksi tässä huoneessa voisi olla kaappitilaa vielä tuon kolonkin verran ja vastapainoksi olisi sitten jätetty yksi kaappirysä olohuoneen puolelta pois.. Mutta en valita, tuonne on mahtunut juuri sopivasti yksi kaappi (joka on nyt siirretty olohuoneeseen) ja nyt se on juuri sopiva soppi keittiöleikeille.

Peili: huuto.net, alkuperäinen väritys sudittu piiloon.
Taulun sain lahjaksi yhdeltä edesmenneeltä ihmiseltä useampi vuosi sitten.

Niin ja huoneeseen kuuluu myös matto. Valkoinen perus matto, joka on viime viikonloppuisten kekkereiden jäljiltä pesussa. Itseasiassa sekin on kierrätyslöytö. Sen ostimme neljällä eurolla tori.fi:stä pari vuotta sitten ja edelleen se on vitivalkoinen. Jos nyt joku miettii miksi lastenhuoneessa on niin paljon valkoista, niin se vain on yksinkertaisesti todella helppo pitää tahrattomana, vaikka ehkä hullunkuriselta kuulostaakin.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)