maanantai 28. maaliskuuta 2016

RAKASTA IHOSI KAUNIIKSI

Minulle tarjoutui mahdollisuus testata Dr. Hauschkan uutta sävytettyä päivävoidetta. Voide osottautui todella mukavaksi tuttavuudeksi. Tuotteen tuoksu on aivan mielettömän ihana, iho tuntuu hoidetulta ja pieni sävytys heleyttää ihoa kivasti. Peittävyys on odotetustikkin minimaalista, mutta pientä tasoitusta ihon kirjavuuteen voide kuitenkin tarjoaa.


DR. HAUSCHKA TINTED DAY CREAM (* Tuote saatu blogin kautta.)

+ Tuoksu.
+ Kosteutus.
+ Pieni sävytys tasoittaa kirjavuutta sekä heleyttää ihoa.
+ Riittoisa.
+ Sulautuu omaan ihonsävyyn.
+ Yrityksen ekologinen periaate.

- Hivenen liian jämäkkä koostumus, (levittyy kuitenkin tasaisesti eikä jätä laikkuja.)

Voiteen lisäksi pakettiin oli sujautettu kirja kauneudenhoidosta, mikä oli aivan loistava yllätys, olenhan pitkään ollut vailla hyvää opusta ihonhoidosta. Kirja ei ole puolueeton, onhan se tietenkin yrityksen mainos, mutta suosittelen sitä silti lämpimästi jokaiselle. Herätä kauneutesi - hyvinvointia luonnosta Dr. Hauschkan tapaan käsittelee laajasti kauneuden, etenkin ihon, hoitoa. Ihon toiminnan lisäksi se valistaa lukijaa muun elimistön toiminnasta, jakaa ruoka- kuin myös kotitekoisia kosmetiikkareseptejä sekä tietysti kertoo yrityksen synnystä ja (todellakin) korkeasta moraalista.


Alun alkaen Dr. Hauschkan tuotteiden taaustalla on itävaltalainen kemisti, Rudolf Hauschka, joka perusti vuonna 1950 yrityksen tavoitteenaan kehittää lääke joka parantaisi sairauden ja sen oireet tehostamalla elimistön omaa parannuskykyä ilman ikäviä sivuvaikutuksia.  Vuonna 1960 hän sai työkaverikseen kosmetologi Elisabeth Sigmundin. Vuonna 1967 ensimmäiset tuotteet tulivat markkinoille. Yrityksen mielenkiintoisesta historiasta voi lukea lisää täältä.

Oman kokemukseni pohjalta en voi kuin suositella yrityksen tuotteita. Yrityksen filosofia sekä ekologinen jalanjälki on totta tosiaan päivänvaloa kestävää. Lisäksi yrityksen "palvelu" on erinomaista, siitä voisi moni ottaa mallia. Vaikka kontaktini yritykseen rajoittuivatkin vain sähköposteihin, olen saanut yrityksen toiminnasta hyvin positiivisen kuvan. Viesteistä huokuneen positiivisuuden lisäksi myös tuote oli minulla vain vuorokauden odotusajalla!

Ps. En hyödy klikkauksista taloudellisesti.

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa hyvältä. Kevääksi tekisikin mieli vaihtaa kevyempään meikkipohjaan, ja tämä olisi varmasti aika hyvä päiväkäyttöön. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen:) ja etenkin hyväkuntoiselle päivettyneelle iholle kiva pelkästään:). Peittävyyttä tarvittaessa tarvii lisäksi kyllä vähintään peitevoiteen..

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)