torstai 14. huhtikuuta 2016

EVERYDAY MINERALS


Sain mahdollisuuden testata everyday mineralsin meikkejä. Olen pitkään käyttänyt baremineralsia, joten mineraalimeikkipohjan käyttö oli jo entuudestaan tuttua. Kokeilemani everyday mineralsin tuotteet ovat mielestäni jonkin verran edullisempia, mutta ihan yhtä toimivia kun baremineralsin meikit. Plussaa annan ehdottomasti sarjan kaikkien tuotteiden puhtaudesta! Baremineralsin nestemäisissä tuotteissa, esimerkiksi primerissä on ainakin silikoonia.

Everyday mineralsin takana on texasilainen Carina Menzies, joka kyllästyttyään markkinoiden ei-toivottuja raaka-aineita sisältäviin tuotteisiin, päätti lähteä tekemään omaa puhtaampaa sarjaa. Jokainen everyday mineralsin tuote on vegaaninen, eläinkokeeton sekä ympäristöystävällinen. He eivät myöskään tue lapsityövoimaa ostamalla raaka-aineita sellaisilta tuottajilta jotka kyseistä toimintaa tukevat. Micaa ja talkkia, jota käytetään monissa kosmetiikkatuotteissa tuotetaan Intiassa, jossa lapsityövoima on yleistä. 60 prosenttia kosmetiikkamarkkinoiden micasta sekä talkista tuotetaan siellä.

Everyday mineralsin tuotteita saa tilattua heidän omilta sivuiltaan, mutta nyt myös (googlen mukaan) ruohonjuuresta. Netistä tilatessa suosittelen tilaamaan ensin näytteitä. Näin itsekkin löysin oikean sävyn ennen myyntikokoisen tuotteen tilaamista. Näytteitä saa tilattua viisi kappaletta ilmaiseksi. Mahdolliset lisänäytteet kustantavat muutaman sentin. Sävyn kartoitukseen löytyy sivuilta myös toimiva sävykartta, josta oli ainakin minulle suuri apu. 

Tuotteeni:


Tasoittava ja kirkastava pohjustustuote tasoittaa punaisuutta sekä ihon kirjavuutta. Levitetään kosteusvoiteen päälle ennen meikkipohjaa.


Levitetään siveltimellä pyörivin liikkein!


Kiinnittää meikin.


Vihreä neutralisoi punaista. Käytetään meikkipohjan alla.


Tuo kasvoille hehkua. Tuotetta voi käyttää sellaisenaan, meikkipohjan päällä tai korostusvärinä.Tein teille myös videon. Olkaa armollisia, video on ensimmäinen videoni ikinä ja sen tekemisessä meni pieleen aikalailla kaikki mahdollinen. Editointivaiheessa oli myös uusi läppärimme saamassa astetta kovemmin kenkää.... Mutta jostainhan sitä pitää aina aloittaa, vaikka sitten epätarkoilla meikkivideoilla.. Mikä positiivista niin eiköhän tuosta ainakin mineraalimeikin levitystekniikka välity.:D

* Tuotteet saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)