perjantai 22. huhtikuuta 2016

KESÄKSI EROON AKNESTA - LUONNOLLISESTI

Sain blogini kautta testiin bionin kosmetiikkatuotteita ja onneksi sainkin, sillä sain niiden avulla oikuttelevan ihoni jälleen parempaan kuntoon. Vuoden vaihteessa, imetyksen loputtua, alkoi ihoni alamäki, johon en meinannut löytää ratkaisua.

Bion-tuotteet ovat ihotautilääkärien kanssa yhteistyössä kehitettyjä ammattitason luonnonkosmetiikka-tuotteita aknen- ja ihonhoitoon. Tuotteet ovat tehonneet yli 90 prosenttiin aknea sairastavista. Jopa osa heistä, joilla on antibioottiresistenssi, eli joille on kehittynyt vastustuskyky antibiooteja vastaan, ovat saaneet avun bionin tuotteista. Bion-tuotteiden filosofiaan eivät kuulu parabeenit, mineraaliöljyt, keinotekoiset väri- ja tuoksuaineet eivätkä eläinperäiset tuotteet. Ne sisältävät 100 prosenttisesti luonnollisia uutteita.

Omat tuotteeni:MINERAL CLEAR CLEANSER 3 IN 1

Puhdistus, kuorinta ja naamio samassa paketissa. Voidemainen, savipohjainen tuote sopii kaikille ihotyypeille, se kuorii kevyesti puhdistuksen yhteydessä ja sitä voi käyttää myös rauhoittavana naamiona.

Sopii: akne, tulehtunut iho, ikääntyvä iho, kuivuus ja hilseily sekä elottomuus.

Käyttö: Ravista, hiero kevyesti kasvoille, huuhtele ja kuivaa. Naamio  päivittäin tai 1-2 krt/vk. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.


GREEN TEA CLAY POULTICE

Vihreää teetä ja luonnonsavea sisältävä puhdistava hoitonaamio imee ihosta epäpuhtaudet, torjuu tulehduksia sekä rauhoittaa ärsytystä. Aknen lisäksi se auttaa ampiastenpistoksiin ja punkkienpuremiin.

Sopii: Akne, ruusufinni, epäpuhtauksien ennaltaehkäisy, tulehdustilojen rauhoitus ja syväpuhdistus.

Käyttö: 2-5 krt/vk naamio 10 min. Voidaan myös imeyttää ihoon, ilman huuhtelua. Esimerkiksi ongelma-alueelle yöksi.


BLACKHEAD WHITEHEAD CONTROLLER

Paikallishoitotuote, joka sulattaa kuten myös ennaltaehkäisee rasvoja ja kuona-aineita eli mustapäitä sekä miliumeja.

Sopii: Epäpuhdasiho, suurentuneet ihohuokoset, mustapäät, miliumit, ihon kiilto ja rasvoittuminen.

Käyttö: Aamuin illoin ongelma alueille. Tuloksien luvataan näkyvän kahdessa viikossa.


HEALING BALM

Täyteläinen ja hoitava balsamivoide joka hoitaa vaativaa sekä herkkää ihoa. Erityisen suositeltava talviaikaan, sillä se sitoo ihon kosteutta sekä estää ulkoisia rasituksia, kuten kylmää ilmaa, pakkasta sekä kuivuutta.

Sopii: Atooppiselle iholle, kuivalle iholle, tehohoitona kuiville kyynerpäille, käsille sekä jaloille, arpiin, ihottumaan, huulille, vauvan vaippaihottumaan, palovammoihin, venymäarpiin, pakkasvoiteeksi... 

Käyttö: Aamuin illoin puhdistuksen päätteeksi. Soveltuu myös meikin alle.

... Niin ja olen myös testannut aikoinaan antibacterial cleanseria, (omakustantaisesti), loistotuote sekin! 

Suosittelen tuotteita lämmöllä! Pakkaukset ovat pieniä, mutta aineet ovat hyvin riittoisia, eli ovat kyllä hintansa arvoisia. Tuotteiden käytön aloituksessa saattaa iho mennä ennalta huonompaan suuntaan, se kuitenkin tasoittuu ajan myötä. Näin kävi myös minulle. Käyttö kannattaa aloittaa hitaasti, tuote kerrallaan ja niiden käyttöön suosittelen ehdottomasti perehtymään bionin tai vito beautyn sivuilla.

Täältä löydät kaikki jälleenmyyjät.

* Tuotteet saatu blogin kautta. 
** En hyödy klikkauksista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)