keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

KOTIMAISIA EKOLEGGAREITA JA MANSIKANTAIMIEN ISTUTUSTA

Pääsin eilen ilokseni osallistumaan lapsimessujen ennakkotilaisuuteen. Rehellisyyden nimissä anoppilan pöperöt houkuttelivat vielä lähdönkin aikana enemmän, mutta näin jälkikäteen oli aivan mahtavaa päästä pitkästä aikaa blogimiittiin. Ne kun nostavat motivaation tähtitaivaaseen. Aina.

Nyt murrosikää elävällä, 15-vuotta täyttävällä lapsimessulla on mm. viheralue, joka jätetään tulevan viikonlopun kevätmessuilta. Siellä sataa vettä katosta sekä pääsee mm. istuttamaan ensimmäiset tämän vuoden mansikantaimet kotiin viemisiksi. Peuhualueita, shoppailumahdollisuuksia kuin myös perinteisiä poliisi- ja paloautoja unohtamatta, messuilla tulee olemaan alle kouluikäisille sekä heidän vanhemmilleen todella paljon nähtävää ja koettavaa.

Sitten tärkeimpään, eli goodie bagin parhammistoon.Kotimaisten papu-merkkisten legginssien takana on uudehko suomalainen lastenvaate- ja lifestyleyritys. Iloiset ja lapsekkaat tuotteet kantavat vastuullisuuden leimaa. Nimittäin vaatteet valmistetaan pääasiassa GOTS-sertifioidusta puuvillasta tai kierrätyskuiduista. Suurin osa tuotteista on myös oekotex-sertifioituja. Tuotanto tapahtuu Euroopassa, jotta sitä on helppo valvoa. Yritys myös työstää itseään jatkuvasti ekologisempaan suuntaan.


Kotimaisille xylitolipastilleille on meidän taloudessa kysyntää. Niitä tarjoaa niin hammaskeiju kuin fazerkin, vieläpä samoilla vähäisillä lisäaineilla (E470b / E470a, E466). Hammaskeijulle plussaa luomuvaihtoehdosta! Ja salmiakkipastillin mausta. Fazer tuottajana ei ehkä puolestaan kuulosta kovinkaan luotettavalta, mitä hampaiden hoitoon tulee. Mutta xylimaxin pikku myyn ensipastillissa ei ole muuta makeutusta kuin xylitolia.

Tilaisuudessa oli myös Havaintoja parisuhteesta blogin takaa Sami, joka bloggaa tunteista, rakkaudesta sekä parisuhteesta. Siinä on aivan mahtava, sanavalmis mies, joka on kyllä suosionsa 110 prosenttisesti ansainnut! Hänellä on puheenvuoro messuilla lauantaina kello 12.00. Suosittelen sitä vilpittömästi.

Ps. En hyödy klikkauksista millään muotoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)