tiistai 19. huhtikuuta 2016

MESSUILLA

Kävin messuilemassa kahtena peräkkäisenä viikonloppuna, ensin kevät- ja sitten lapsimessuilla. Tarkoitus oli käydä molemmissa kahteen kertaan. Ensin hakemassa vinkkejä ja ideoita ja toisella kerralla sitten ostoksilla. Mutta kerta visiitti riittikin tällä erää molemmista.

Kevätmessuilta odotin etenkin sisusta, oma piha ja lähiruoka-tapahtumia, sillä meillä on juuri meneillään pitkään kestänyt parvekkeensisustamis-projekti. Odotin erityisesti inspiroivia esimerkkisisustuksia ja hieman petyinkin, sillä ne rajoittuivat muutamaan astetta paremmin sisustettuun messuosastoon. Viheralue sen sijaan antoi paljon ajatuksia!


Kotiinviemisiäkin messuilta karttui, sillä mukana ollut äitipuoleni äiti oli vähän liiankin anteliaalla päällä.:D Ostokset olivat kuitenkin kaikki hyödyllisiä; juureen leivottua hiivatonta, maidotonta sekä vehnätöntä leipää, kukkia, mehua ja paljon puhuttua pihkavoidetta. Ainoastaan innostavasti esitelty "ihmeveitsi"-sarja, joka kuorii, viipaloi, poraa kuin myös tekee perunasta spiraaleja sekä mehustaa sitruunasta mehut, paljastui kotioloissa hankalemmaksi vempaimeksi, kuin esittelijän hyppysissä. Onneksi veitsi on kuitenkin sen verta terävä, että käyttöä sille on silti löytynyt!

Lapsimessuille suuntasin "vauvani" sekä kaverin ja hänen lastensa kanssa. Tarkoitus oli mennä toisen kerran esikoisen kanssa, siellä kun olisi ollut ujostelemattomalle vauhtihirmulleni hirveästi puuhaa, mutta väsymys voitti. Viikonlopulle sisältyi kuitenkin alueellamme ollut lastentapahtuma sekä yhdet synttärit, joten aktiviteetitta lapsikulta ei kuitenkaan jäänyt, vaikka messut siirtyivätkin ensi vuoteen.


Näillä messuilla oli mielestäni paljon enemmän annettavaa kuin kevätmessuilla. Oli aivan ihania myyntiosastoja, joilla meinasin kirjaimellisesti seota. Ihania tyllejä ja pitsejä, joiden edessä oli vaikea pysyä kasassa, mutta pysyinpä kuitenkin.... Onhan meillä noita tyllejäkin jo parit kaapissa ennestäänkin... Luentoja ja ohjelmaa, kuten vaikka mansikan taimien istutusta.


Lisäksi "eksyin" samaan aikaan olleille outletexpo kuin myös kädentaito-messuille. Ja vaikka tiukkaa tekikin, ostin vain tarvittavan noudattaen sääntöjäni. Minimuruni rakastui aurinkolaseihin, siis ihan todella! Sellaiset "remmiaurinkolasit," joita esikoinen sanoo uimalaseiksi, ovat olleet jo pari kuukautta ostoslistalla, joten ostin ne sitten sieltä. Lisäksi hommasin lapsille sophie la giraffe-suihkusaippuan, joka on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, johon myös rakastuimme kaikki, lapset mukaan lukien.... Ja vaikka enimmäkseen luonnonkosmetiikkaa käytänkin, jotkin tuotteet, kuten hiustenhoitotuotteeni ovat edelleen synteettisiä.  Niitä ostinkin tuolta outletexpon puolelta naurettavan halpaan hintaan.

Kaiken kaikkiaan oli mukavat messukokemukset. 
Ja sitä paremmat seurat!:) 
Mites oletteko te lukijat käyneet messuilemassa? 
Tarttuiko teille jotakin mukaan?:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)