torstai 28. huhtikuuta 2016

SIVELTIMILLÄ ON VÄLIÄ!

Sain testiin ecotoolsin siveltimiä. Ecotools syntyi vuonna 2008 rakkaudesta kauneuteen ja luontoon sekä halusta helpottaa kuluttajia tekemään ekologisia valintoja hektisessä nykymaailmassa. Kaikki ecotoolsin tuotteet ovat valmistettu luontoa kunnioittaen. Esimerkiksi siveltimet ovat vegaanisia, harjakset synteettisiä ja ne ovat myös 95 prosenttisesti kierrätetystä materiaalista taikka nopeasti uusiutuvista luonnonvaroista. Ecotoolsin tuotteita ei testata eläimillä.


Ensikosketukseni jälkeen rakastuin. Näistä tuli ehdottomasti meikkipussukkani luottotuotteet. Aivan mielettömän pehmeät harjakset! Huomattavasti pehmeämmät kuin vaikkapa paljon hypetetyt real techniques-siveltimet... Ja se kaunis jälki. Kyllä siinä on perää, että kaunein meikki saadaan aikaan kunnon välineillä. (Ja sitä jälkeä esittelen seuraavassa meikkipostauksessa.)Omat tuotteeni:

makeup brush shampoo
silmänrajaus-sivellin
häivytys-sivellin
viisiosainen sivellinsetti / mineraalimeikki-sivellinsarja


Syväpuhdistava sivellinshampoo ansaitsee myös erityismaininnan. Ihan loistava kasvipohjainen ja parabeeniton pesuneste siveltimille.

Täältä löydät jälleenmyyjät.

* Tuotteet saatu blogin kautta.
** En hyödy klikkauksista.


2 kommenttia:

 1. En omista juuri muita (tai ainakaan käytä) kuin Ecotoolsin siveltimiä. Ne ovat laadukkaita ja kukkaroystävällisiä. :) Minulle on myös tosi tärkeää, että tuotteet ovat eettisiä ja ekologisia, joten noita siveltimiä ostaessa ei tule huono omatunto. Rakastan myös siveltimien pehmeyttä! Niillä meikkaaminen on parhaimmillaan kosketusterapiaa. <3

  Ostin juuri tuon sivellinshamppon, mutten ole vielä ehtinyt käyttämään sitä. Siitä varmasti tulee kirjoitettua blogiin, jos vakuuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!:) tuo edullinen hinta on kyllä plussaa!:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)