maanantai 9. toukokuuta 2016

ALIPUETULLA JUHLAMEKOLLA ÄITIENPÄIVÄÄN

Tämän vuoden äitienpäivä yllätti ja ei yllättänyt. Kyllä minä huomasin äitienpäivän lähestyvän, jossain välissä ehdin jopa uppoutua pohtimaan taidokkaita kortti-ideoita.. Mutta sitten ne jäivät. Salaa toivoin mieheni hoitavan nämä puuhat, mutta tiesinhän minä, ettei hän ehtisi. Loppujen lopuksi tyttäret piirtelivät taitonsa korttipohjille aamupalapöydässä.

Aina ei vain jaksa panostaa, eikä edes tarvitse. Välillä on hyvä hellittää.Päätin jo edellisenä päivänä pukeutuvani kaapissa lojuvaan juhlamekooni. Rakastan tuota maximekkoa, mutta hyvin harvoin sitä tulee kuitenkaan käytettyä. Sujautin valkoisen poolopaidan päälle, eikä se näytänyt enää yhtään liian juhlavalta.

Päivämme oli pitkä. Lähdimme jo kahdeksan jälkeen kotoa käyttämään isomummoani hautausmaalla. Siitä jatkoimme päivää piknikille miehen porukoiden kanssa. Söimme grilliruokaa ja vajaa kymmenpäinen lapsilaumamme leikki vapaasti nurmella. Kuuden jälkeen palasimme kotiin iltapuuhille. Vilkkaamman puoleiset tyttäremme sammuivat kuin lyhdyt ja antoivat näin arvokkaan lahjan äidilleen, kokonaisen illan rentoutumiseen. 

Miten te vietitte äitienpäivää?:)

4 kommenttia:

 1. Siis wauu miten kaunis onkaan sun asukokonaisuus <3 JA ihania kuvia olet ottanut ! <3 Ihana blogi sulla muuten ihan ylipäätäänkin! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentistasi!:)

   Poista
 2. Kiva postaus! Ihanan kesäisiä ja iloisia kuvia ♥ Ja tykkään tosi paljon tuosta sun asusta ! niin upea :) Etenkin toi laukku näyttää just mun tyyliseltä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) laukku on dkny, pari vuotta sitten ostettu:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)