tiistai 17. toukokuuta 2016

ESIMAKUA PARVEKKEESTAMME

Käydessämme katsomassa nykyistä asuntoamme, päätin muutosta heti ovesta sisään astuessamme. "Kato mitkä lattiat, me muutetaan tänne!" Sanoin miehelleni. Viimeistään parvekkeen kohdalla olin myyty. Se on nimittäin lasitettu. Edellisessä vuokrakaksiossamme oli muovilattiat eikä laseja, joten nämä tuntuvat luksukselta, vaikka tässä asunnossa onkin kaapit ja kylppäri jämähtäneet 90-luvulle... Mutta ehkä se kolmas asunto on sitten se unelma? 
Parvekeprojekti on ollut tässä pari kuukautta kesken, eikä se ihan valmis edelleenkään ole. Kalusteista puuttuu maalia, tyynyliinoja pitäisi ommella ja matto levittää lattialle. Parit kukatkin odottavat istutusta. Pikkuhomma, mutta tässä taisi tulla hieman suurempi projekti työnalle, jota pitäisi parvekkeella saada tehtyä, ettei ainakaan sitä mattoa vielä levitetäkkään...

Halusin kuitenkin jakaa jo pieniä ennakkopaloja minibudjetin parvekkeestamme. Sitä kuinka mini budjettimme oli, paljastan vasta seuraavassa postauksessa, mutta sanottaisiinko että kaksinumeroisesta summasta on kyse.


Tähän loppuun kuva joka kiteyttää meidän elämäntyylin. Meille tuli uusi (vanha) ruokapöytä ja sohvapöytämme löysi tiensä parvekkeelle, joten yksi pöytä virui tiellä ilman jatkosijoituspaikkaa eikä olohuoneeseen ollut uutta pöytää. Näin ollen kannoin sen testiksi sohvan eteen. Mies haki sahan käteen.... Mutta siitä lisää sitten olohuonepostauksessa, kunhan tuon huoneen valmiiksi saisin..
6 kommenttia:

 1. Kauniita sävyjä teillä ainakin on partsille tulossa ja mikäs sen parempi, jos sen saa kalustettua minibudjetilla. Itsekin aina yritän toimia niin, että voisin hyötykäyttää jotakin vanhaa ja joolemassaolevaa tuunaten. Mutta ainahan se ei onnistu:)Kiva nähdä tuo olkkari sit valmiina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!:) Totta ettei kyllä aina pelkällä olemassa olevalla selviä. Tässä meidän tapauksessa onneksi parveke ainakin saadaan pikkurahalla kuntoon. Kiva kuulla että lukijoissakin on tuunaajia!:)

   Poista
 2. Teidän partsi näyttää kyl ihan superhyvältä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) pian, kunhan nämä maalausurakat saa alta pois, tulee kuvia kokonaisuudesta:)

   Poista
 3. vautsi näyttääpä kyllä kivalta teidän parveke! :) pienelläkin budjetilla saa jo ihmeitä aikaan :>!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)