sunnuntai 22. toukokuuta 2016

MAROKKO OLOHUONEESEENI KIITOS!

Mitä sisustamiseen tulee olen aina rakastanut antiikkia ja maalaisromantiikkaa. Rakastan tyylikkyyttä, kauniita sisustusesineitä, vanhan ajan hohtoa, neutraaleja sävyjä ja pehmeyttä. Kodikkuutta. Mutta myös hallittua väriloistoa.

Muutimme tähän asuntoon viime syksynä. Sisustimme lähes puolet suuremman asunnomme edellisen kaksiomme kalusteilla. En halunnut tehdä kompromissejä, joten ikeasta haettiin vain yksi peili ja paketti valkoisia verhoja, sillä minimalistiluonteeni ei ole koskaan sallinut turhia tekstiilejä kaappeihin kätkeä. Ihan kivaksi kotimme loimme, mutta nyt kun saimme yllättäen uusia kalusteita, on sisustussuoni alkanut taas sykkiä. Tällä kertaa Marokkoa kohti.

Olen vuosia haaveillut mosaiikki-lattioista... Ja ehkä parista muustakin mielenkiintoisesta ratkaisusta, jotka pääsen ehkäpä vielä joku päivä toteuttamaan. Vuokrakämpässä ei kuitenkaan ole mahdollisuutta alkaa omaa remppaa tekemään, mutta pientä väripilkkua ruokapöydästämme kaavailen...


Nyt aivoni tekee kovaa työtä, miten pala marokkoa saataisiin romanttiseen kolmioomme ja vieläpä mahdollisimman vähillä hankinnoilla. Niin kovaa ettei mieheni enää kestä kuunnella höpinöitäni siitä, kuinka (osaamattomana) virkkaan parin metrin käytävämaton, spreijaan sohvapöydän kultaiseksi ja suunnittelen kynttelikköjä mahdottomiin paikkoihin. Mutta olen päättänyt onnistua ja kun tosissani päätän, niin minähän onnistun.Kuvitus on pinterestin Marokko-taulustani.

Nyt otan teekupin käteen ja pinnaan vielä pari ideaa lisää tauluuni, jottei mieskullan elämä ihan tylsäksi kävisi. Vaan edelleen häntä odottaa työpäivän jälkeen soppakattilan sijaan pieleen mennen projektini purkuhommat.

Nopealla googlauksella sisustusblogien Marokkoanti rajoittuu aikalailla kauppojen mainoksiin. Mutta jos teillä ihanilla lukijoilla on vinkkejä tai vaikkapa blogipostauksia aiheesta, olisin kiitollinen linkeistä / kommenteista.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)