maanantai 2. toukokuuta 2016

SINIVALKOISTA KEVÄÄN KUNNIAKSI

Vappu tuli ja meni - meillä varsin arkisesti. Mies painoi pitkää päivää viikonloppua uudessa työpaikassaan. Nukuimme äärettömän huonosti kaikki ja osin siksi mieleni vieraili astetta syvemmissä vesissä, joten otimme lasten kanssa päivät vastaan rauhallisuutta vaalien. Hiljalleen.

Lauantaina olimme perheen kesken iltapäivään saakka. Kävimme hakemassa tytöille vappupallot, Hello Kityt kummallekkin. Itse valitut. Söimme wokkia, mansikoita ja mustikoita. Sunnuntaina nautimme päivästä pihalla sekä iltapäivällä vierailimme yllättäen pienissä vappukemuissa. Lapset olivat kuitenkin jo sinne matkustaessa sen verta väsyneitä, joten kun heidät seitsemän jälkeen unille laitoin, nukahti kumpikin valehtelematta parissa minuutissa.

Pikkuhiljaa kun tässä univajetta pääsee paikkailemaan, alkaa mielikin jälleen kirkastumaan. Huomenna meillä on koko perheen vapaapäivä. Silloin me suljemme puhelimet, emmekä sovi menoja. Leikimme kahvikutsuja lastenhuoneen lattialla ja autamme esikoista pyörällä ylämäkeä leikkipuistoon. Nyt suljen läppärin ja nukun päiväunet!


Toivottavasti teillä oli riemurikkaat vaput! 
Ainakin kelit olivat kohdillaan.:)

2 kommenttia:

  1. Kivoja vaatekuvia ;) Täällä on vappu sujunut hyvin myös ♡

    / Sosetta ja sotkua -blogi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)