lauantai 14. toukokuuta 2016

TÄÄLLÄ TAAS!


Kuten huomaa, vietin pientä blogilomaa tämän viikon. Olin niin keskittynyt elämään hetkessä, että blogin päivittäminen unohtui täysin. Pieni tauko teki kuitenkin hyvää, kirjoittaminen maistuu taas aivan uudella tavalla. On siihen motivaation nousuun kuitenkin toinenkin syy. Sain vihdoin ja viimein uuden kameran!

Mieheni korvasi edellisvuosien lahjattomat äitienpäivät, jolloin valkovuokotkin jäivät metsään, ostamalla kauan himoitsemani olumpus pen:in. En ole sen kummemmin vielä laitteeseen ehtinyt tutustua, mutta olen niin helpottunut, kun enää ei tarvitse taistella kivikautisen mötikkäni kanssa. Eikä raijata sitä kaiken muun omaisuuden lisäksi pitkin kyliä! ... Vaikka kyllä se kieltämättä haikealta tuntuukin hyllyttää. Onhan tuo ensimmäinen ostamani järkkäri, ylppärilahjakortilla, jo 6 vuotta sitten. Sillä on kuvattu blogiin, ikuistettu reissuja ja jopa häitämme. Nyt se saa hyvän kodin äidiltäni.

Noin muuten viime viikko noudatti ihan perusarkea, tai no mitä se normiarki kullekkin on. Meillä se oli tuntikausien pihaleikkejä, kaksi kertaa päivässä. Lempparisarjoja läppäriltä päiväuniaikaan, mattojen pesua, piknikkiä ystäväperheen kanssa, lintsireissua, hiekassa rymyämistä, ravintola päivällistä rannalla ja kaupassa vierailua kahden kaivostyöläisen näköisen lapsen kanssa. Viimeisin taisi säikäyttää pari kukkahattutätiä, mutta omiin kasvatusperiaatteisiini kuuluu lapsen leikkimisen tukeminen. 

Tänään kävin pitkästä aikaa kaupoilla. Äitini kaverina hakemassa hänelle puuttuvia juttuja ja olin tulla ihan hulluksi. Miten ihanalta kaikki taas näyttikään! Mutta lähemmällä tarkastuksella huomasin kuitenkin monesta tuotteesta huonot puolet eikä hyllyyn jättäminen kirpassut niin kuin vielä viime kuussa. Noin muutenkin ostovimma on taas laskenut huomattavasti ja kun minulta kysyttiin aionko lopettaa lakkoni nyt puoleen vuoteen vastasin vilpittömästi: "En." Kummatkin poikkeukset ovat edelleen käyttämättömänä, sillä tammikuussa ostamani saappaat menivät nyt kevään aikana reklamaationa palautukseen ja sen henkkamaukan paidanhan palautin heti seuraavana päivänä...

Ihana isänikin toi muutamia pientä entisöintiä vaativia huonekaluja tänään meille. Eli siis muutosta kotiimme luvassa ja näin ollen tietysti sisustus postauksia tulossa parin viikon tai kuukauden sisään. Nyt lopetan höpöttelyt ja toivotan ihanaa lauantai iltaa teille kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)