torstai 16. kesäkuuta 2016

ALLE 20 EURON PARVEKE

Pitkästä aikaa, sadepäivän kunniaksi tämäkin blogi päivittyy. Tänään esittelen teille parvekkeemme. Tuo kesähuoneemme, on ollut pitkä projekti eikä vieläkään loppua näy. Pientä hienosäätöä se edelleen vaatii, kuten maalia kalusteisiin... Mutta "kaikki aikanaan" taitaa olla uusi mottoni, sen syrjäytetyn "kaikki mulle heti nyt, mielellään jo eilen" tilalle.


Emme asu missään hienostolukaalissa, mutta rakastuin tässä asunnossa lasitettuun parvekkeeseen ja lattioihin. Meillä kun ei ole sellaista koskaan ennen ollut.. Oksa haettiin lähimetsästä jo syksyn puolella. Kaikki muu pääsi paikoilleen kevään mittaan. Penkit ovat lavoja, pöytä entinen sohvapöytämme ja kaikki tekstiilit ja muut ovat kaapeistamme koluttuja. Kaupasta on haettu ainoastaan siemeniä ja kukkia. 
Kukkaruukkujen osalta piti käyttää kekseliäisyyttä, sillä aikoinaan karsin niiden määrää. Kasvien kodeiksi pääsikin mm. tuollaiset shampanjaämpärit, mitä lie ovat nimeltään. Sekä kaikki ruukut joita kaapeista löytyi. Myös toimettomana virunut muoviämpäri kiepautettiin pöytäliinaan.. Rahaa on palanut kukkiin noin seitsemän euroa ja siemeniin yksi euro. Näiden lisäksi rahaa tulee menemään vielä siihen maaliin, jonka ihan lähiaikoina saan kyllä rautakaupasta hakea, ettei lavat ihan heti pääse homehtumaan!

Nyt voisin koittaa kaivaa ompelukoneen kaapista ja
 surauttaa uudet tyynyliinat kulahtaneiden tilalle ilmettä kohentamaan. 
Rauhallista sadepäivää kaikille!:)


TÄÄLTÄ LÖYDÄT EDELLISEN POSTAUKSEN PARVEKKEESTAMME.

2 kommenttia:

  1. Mahtavan kauniit ja kesäiset kuvat parvekeeltanne, silmää kauneudelle on.
    Ja onnittelut uudesta perheenjäsenestä, todella söpö :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)