perjantai 10. kesäkuuta 2016

IHONHOITOA DR HAUSCHKAN TUOTTEILLA


Arpaonni suosi ja voitin facebookin arvonnassa Dr Hauschkan tuotepaketin. Ensikosketukseni Hauschan tuotteisiin oli joskus teini-ikäisenä. Ostin tuolloin matkapakkauksen testiin ja pidin tuotteistakin, mutten kuitenkaan vakuuttunut tehosta. Olinhan tottunut synteettisten tuotteiden vaahtoavuuteen ja tietynlaiseen "vaikuttavuuden" tunteeseen, minkä ne jätti jälkeensä. Lisäksi käytin tuotteita väärin. Nyt valistuneempana käyttäjänä olen aivan myyty! Oma ongelmaihoni on rauhoittunut aivan silmissä heti tuotteiden aloituksesta lähtien.

Puhdistusemulsio

Meikinpoistoon. Oman kokemukseni mukaan poistaa kevyen meikin. Mineraalimeikin, luonnonkosmetiikka-tuotteet ja hyvin ohuen Lancomen meikkivoiteen. Paksumpaa synteettistä meikkipohjaa en ole tuotteen kanssa kokeillut. 

Puhdistusvoide

Käytän meikittöminä päivinä pelkiltään ja meikillisinä poistamisen jälkeen. Aamuin illoin painellaan iholle ja huuhdellaan pois.

Kasvovesi

Ehdoton lempparini! Tätä on kyllä vaikea päihittää. Jättää iholle ihanan raikkaan ja tasapainoisen olon. Tasoittaa myös hivenen kirjavuutta. Dr Hauschkan tuotteet ovat suunniteltu toimimaan ilman yövoidetta, jo näiden tuotteiden jälkeen iho tuntuu kosteutetulta!

Yöseerumi

Levitetään nimensä mukaisesti yöksi ihoa vahvistamaan. Tämä on uusi tuote sarjassa.


Kuvaa ei ole muokattu.

Perus arki ehostukseni:

Ohut kerros Dr hauchkan sävytetty päivävoidetta*. (*Saatu blogin kautta.)
Peitevoidetta arville ja muille "kauneusvirheille."
Sensai 38 ripsaria, sillä kaikki muut varisevat!
Ajoittain väriä kulmiin ja jotakin huuliin. (Kuvassa ei ole tehty kumpaakaan.)Dr Hauschkan omilta sivuilta Löydät lisätietoa tuotteista. En hyödy klikkauksista. Tämä ei ole yhteistyöpostaus.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)