sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

KOLMAS LAPSI

Instagramissa minua seuraavat ovatkin jo huomanneet, että olen raskaana. Iloiseksi yllätykseksi odotan kolmatta vauvaa. Toive kolmannesta meillä olikin, mutta emme ajateet sen aika olevan näin pian. Minun piti saada koulu tässä välissä päätökseen ja antaa elimistönikin levähtää, mutta elämä ei aina ole kovin kiinnostunut suunnitelmistani. Ja itseasiassa ihan hyvä niin.

Olin tässä vielä hetki sitten äärimmäisen väsynyt. Lasten lisäksi en hoitanut kuin pyykkihuollon, vaikka senkin vasta sitten, kun pyykit kasautuivat vaarallisen korkeiksi pinoiksi. Mies hoiti kokkaamiset ja koti oli luvan kanssa varsinainen täystuho. Oli vain yksinkertaisesti pakko alisuorittaa kaikki muu, kuin lastenhoito. 

Ostolakkonikin koki päätöksen. Uhkaavaa vauhtia kasvavaa vatsaani oli hankala peitellä vanhoilla vaatteilla, jotka muuttuivat hyvin äkkiä nakinkuoriksi. Lisäksi raskauden myötä koin ihan fyysistä huonoa oloa tietyistä vaatteista, joten pakkasin kaikki epämieluisat surutta uff:in laatikkoon ja marssin kauppaan. Heti tuli parempi olo. 

Lasta odotamme syntyväksi alkuvuodesta, kahden vuoden ikäerolla edelliseen. Ensi kuussa palaan koulunpenkille ja hyvin pian starttaa lasten päiväkotiin tutustuminen. Tänään on virallisesti viiminen päiväni kotiäitinä. 

Olen tässä pohtinut blogini jatkoa. Täällä on ollut todella hiljaista, lähinnä tuon väsymyksen ja salaamisen vuoksi. Lakko jolle blogi perustuu, on lopetettu. Hetken mietin lopettamista, mutten aio lopettaa. Blogi kuitenkin lähtee etsimään uutta suuntaa. Ekologisuus tulee varmasti olemaan jollain muotoa mukana, muttei niin massiivisena, kun lakkoakaan ei enää ole. Lapsi- ja perhejuttujakin tulee, muttei kuitenkaan siinä mittakaavassa, kuin varsinaisessa perheblogissa. Eli kai sitä aika näyttää mihin suuntaan mennään.:)


8 kommenttia:

 1. Onnea pienestä =) <3

  www.yhtakuinkolme.blogapot.fi

  VastaaPoista
 2. Onnea kolmannesta raskaudesta,
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.Tänään voi vielä osallistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Taisin vähän myöhästyä arvonnasta.:/

   t. Camilla

   Poista
 3. Mitä opiskelet? Onko vielä koulua paljon jäljellä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustusalaa. Vaihdoin juuri toisesta tutkinnosta, joten pari vuotta olisi edessä.:)

   t. Camilla

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)