torstai 21. heinäkuuta 2016

LÄHES KOKO PERHE YLTÄPÄÄLTÄ SECOND HANDISSA

Yöpuku eurolla kierrätyskeskuksesta keväällä. Kuosi oli vain niin suloinen  etten voinut sitä ohittaa. Saman tyyliisissä puvuissa tuli itsekkin nukuttua 90-luvulla.

Tein viikonloppuna pienen kirpparikierroksen lasten kanssa. Kävimme Kumpulassa sijaitsevassa Vekarakirppiksessä ja ilmeisesti verrattain uudessa Fall in green:issä Viikissä.

Lace Belgium mekko 2€ ja hattu 1,5€. Eivät kovin edustavia kuvassa, mutta näistä tulee varmasti kuvamateriaalia vielä. /Vekarakirppis

Vekarakirppis on meille entuudestaankin jo hyvin tuttu. Plussaa paikka saa hyvästä tarjonnasta. Hyvän maineen omaavalta kirpparilta on tullut ehkä kerran lähdettyä tyhjin käsin. Pöytiä on niin paljon että kiskurihintaiset ja lumput on helppo ohittaa seuraavaan. Miinusta annan leikkipaikasta. Kiva että sellainen on, mutta näkyvyys sinne on pöytien väliltä huono. Lisäksi ahtailta ruuhkaisilta käytäviltä on hankala lähteä leikkipaikalta karkaavan taaperon perään. Toinen hyvin iso miinus on, että joidenkin asiakkaiden sallitaan kiertää samoja ahtaita käytäviä vaunujen kera. Niiden emmaljungien ohi kun ei sitten pääse mitenkään päin.

T-paita 2€. Paidassa oli pienen pieni reikä, jonka ompelin umpeen. Paita olisi jäänyt rekkiin, mutta esikoisen oli saatava myös jotakin. Tavallisesti en maksaisi 2 euroa paikattavasta ja käytetystä tuotteesta. /Fall in green

Fall in greenissä kävimme ensimmäistä kertaa. Kirppis toimii niin, että myyjät vievät hinnoitellut tuotteet myyntiin, jotka myyjä asettelee koottain esiin. Paikka oli pienehkö, mutta hyvällä paikalla. Leikkipaikasta plussaa, sinne näki ja pääsi ongelmitta, eikä kenkiäkään tarvinnut riisua. Minä hölmönä painelin sisään kadunpuolelta, jolloin vastassa oli portaat. Pihanpuolelta on esteetön kulku ja rattaillekkin tilaa. Tällä kirpparilla oli myyjät erittäin hintatietoisia. Newbien hihattomasta tunikasta pyydettiin 12 euroa, ei yllättävää, mutta itse jätän vastaavat ostamatta. Sen tunikan kun saisi kaupasta uutena pari euroa kalliimmalla... Merkkivaatehirmuille tiedoksi, että tuolla oli Minirodinia oma rekillinen. Perusvaatetta löytyi hyväkuntoisena tällä kertaa lähinnä pikkuvauvalle. Hyviä kenkiä kylläkin oli hyllyllinen. Nappasinkin sieltä mukaamme ensimmäiset käytetyt kengät ikinä nuoremmallemme.

Minillemme syksyksi kyläilykengät. Timberlandin nahkakengät 5€. /Fall in green

Kumpulasta Viikkiin ja toisin päin pääsee oikein kätevästi bussilla (ainakin numeroilla 77, 75 ja monilla muilla seiska-alkuisilla kolminumeroisilla, jotka kannattaa reittioppaasta kurkata.) Kolmen pysäkin välin (meno- ja jäämispysäkki mukaan luettuna) kulki parissa minuutissa.


Päivän rennoksi asukseni valikoitui itsellekkin varsinaista toisen käden tuotetta. Farkut ovat miehen kaapista ja paita siskolta.


En pysty jostakin syystä kommenttoida blogiani. Olen pahoillani, että kommentteihin vastaaminen viivästyy. Luen niitä kuitenkin ilolla ja pyrin ratkaisemaan asian mahdollisimman pian! :)


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)