torstai 29. syyskuuta 2016

LUOMUPUUVILLAA LIDLISTÄ JA POIKAVAUVAN VAATTEITA KIRPPARILTA

jumpsuit / 3.5€
puolipotkuhousut / 2€ kpl (uudenveroinen kunto)

valkoinen body / 1.2€
newbie body / 2€
tähtibody / 0.5€
raidallinen haalari / 2€
pikkuset-yöpuku / 0.5€
ruokalappu / 1.5€ (uusi)
Benetton-setti / 2€

Yht. 17.2 €


Suuntasimme monien muiden tavoin äitini kanssa viime keskiviikkona aamupäivästä Vekarakirppikselle ja kuten yllä näkyy, tuli jotakin pikkukolmosellemme hommattua. Noista on muutama vaate hieman suurempaa kokoa, kuten vaikka tuo ensimmäinen jumpsuitti. Äitini olisi sen mielellään vielä hyllyyn jättänyt, meidän tarkoitushan oli vain niitä 50 senttisiä vaatteita etsiä, mutta minähän sain kyseisestä vaatekappaleesta pakkomielteen, vaikka se vasta puolitoistavuotiaan kokoa onkin..

Monet tuntemani poikalasten äidit ovat valitelleet, ettei kirppareilta oikein poikalapselle vaatetta löydä. Olen kieltämättä itsekkin pannut merkille, "poikapöytien" tarjonnan olevan melko kulutettua luokkaa. Mutta tällä kertaa itselleni taisi käydä hyvä tuuri, sillä poikavauvan, kuten myös taaperon vaatteita, tuntui löytyvän vähintään jokatoisesta pöydästä. Enemmän pohdintaa aiheutti hinnoittelu. Toki jokainen saa myydä tuotteitaan millä hinnalla itse ikinä haluaa ja ostaja sitten puntaroi onko tuote hintansa arvoinen. Mutta kyllä sitä vähän huvitusta aiheutti, kun nukkaantuneesta ja kulahtaneesta vaateesta pyydetään lähemmäs kymmentä euroa, merkkivaatteesta luonnollisesti enemmän.... Itse kun käytän vastaavat vaatteet siivousrätteinä....

Lopputäydennys vastasyntyneen vaatteisiin tehtiin sitten tänään. Ja vieläpä niinkin yllättävästä paikasta kuin Lidlistä! Satuin törmäämään eilen mainokseen, joka mainosti luomupuuvillaista vauvanvaate-mallistoa, joten tänään sai mies käydä katsastamassa lähilidlin tarjonnan.


housut // 6.49€ (2kpl)
neule // 9,99€
body // 7.99€ (2kpl)
sukat // 3.49€ (3kpl)
sukkahousut // 2.99€

yht. 48,42€

Nyt alkaakin sitten ne pienimmät vaatteet olla kasassa. Saattaa olla, että toppapuku vielä hommataan parin vaatekappaleen ja asusteen lisäksi, mutta muuten en toivo yhtään enempää 50-56 cm kokoisia vaatteita. Niiden käyttöikäkin on varsin lyhyt kuitenkin... Mahdollisia vauvanvaatelahjoja, joita läheiseni ovat aina innostuneet ostamaan, toivoisin koosta 62cm ylöspäin.:)

Vauvanvaate inventaario koko 50-56cm

housut 4 kpl
puolipotkuhousut 2 kpl
body 6 kpl
yöpuku 1 kpl
sukkahousut 2kpl
neule 1 kpl
sukkia 
toppapuku reilu mitoitus! 1 kpl
nallehaalari (kevytpuku) 1 kplEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)