torstai 22. syyskuuta 2016

TYÖNALLA UNISEX LASTENHUONE


(Pinterestin tauluistani)
Kun rakenneultra paljasti pikkukolmosemme pojaksi, päätin siltä istumalta päivittää lastenhuoneen ilmeen. Ensikuukaudet vauva tulee nukkumaan meidän huoneessa, mutta siitä huolimatta haluan kaiken valmiiksi mahdollisimman pian. Enhän voi tietää kuinka väsynyt kolmen lapsen kanssa tulen olemaan. Riittääkö silloin vuorokauden tunnit saatika voimat mihinkään ylimääräiseen? Ja itseni tuntien, visuaalisena ihmisenä, kokisin oloni epämukavaksi, jos paikat eivät olisi sillä mallilla, kuin haluaisin. Noin muutenkin haluan keskittyä tulevana talvena ihan vain vauvan tuoksutteluun ja tyttöjen kanssa olemiseen.

(Ikea)

Muutos tulee kuitenkin muodostumaan pienistä muutoksista. Lastenhuoneeseen ehdoton hankinta on kerrossänky. Hutiostoksena tehty nojatuoli saa lähteä, kun ei sitä verhoillakkaan osata. Lisäksi lamppu ja matot menevät vaihtoon sekä seinät vaativat uutta taidetta. Nukketalo-projekti on harkinta asteella ja tekstiilejä neutraaleissa sävyissä olisi tarkoitus hommata. Myös valaisimella olisi vaihdon aika.


Jos teillä lukijoilla on vinkkejä useamman lapsen kesken jaetun huoneen sisustukseen, ottaisin niitä ilomielin vastaan!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)