perjantai 21. lokakuuta 2016

I LOVE ME - MESSUT 2016

Vierailin tänään I love me-messuilla yhdessä ystäväni kanssa. En ole vuosiin kyseisillä messuilla käynyt, viimekin vuonna olimme tähän aikaan Bangkokin lämmössä. Mutta erittäin antoisat messut olivat kyllä! Muotipuoli ei itseäni vakuuttanut, mutta kosmetiikka ja hyvinvointituotteet olivat erittäin hyvin edustettuja. Paljon oli luonnonkosmetiikkaa ja terveysruokaa saatavilla. Tarjousten kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, kaikilla alennus ei ole kauppojen hintoja kummempia, mutta kyllä sitä hyviäkin löytöjä tekee.


Itse ostin: tummaa suklaata ( 2kpl / 2,50€), kuivashampoota (5€), geelilakan, joka on ollut ostoslistalla vuoden (7,5€) ja hurraw-huulirasvan (4€). Hyvin maltilliset ostokset, kuten oli tarkoituskin.

Kävin myös blogini puolesta Silk oil of maroccon meikkauksessa ja sain sieltä nuo kuvan tuotteet mukaani (äärettömän pehmeä meikkiharja, hiusnaamio sekä hiuksiin jätettävä hoitoaine.) Nämä korkealaatuiset mineraalimeikkit, ihonhoito- ja hiustenhoito-tuotteet  löytyvät messujen ammattilaispuolelta, joka on huomisesta alkaen avoinna kaikille messuvieraille. Brändi pyrkii käyttämään luonnonmukaisia raaka-aineita sekä kierrätettäviä pakkauksia mahdollisuuksien mukaan.  Mutta koska tuotteet ovat vasta pari päivää sitten rantautuneet Suomeen, niitä saa toistaiseksi messujen lisäksi vain netistä.


* Messulipun tarjosi messukeskus.

2 kommenttia:

 1. tosi kivoja löytöjä oot tehnyt messuilta :') mua harmittaa aivan valtavasti etten päässyt tuonne! itse asiassa en oo aiempinakaan vuosina käynyt, mutta tänä vuonna mulla oli vakaa aikomus mennä. mulle tuli kuitenkin viikonlopulle töitä, joten reissu helsinkiin osoittautui mahdottomaksi.. :/ ehkä ensi vuonna sitten! :)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet päässyt, mutta ensi vuonna sitten uusi yritys!:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)