torstai 13. lokakuuta 2016

IHANIMMAT ENSISÄNGYT


(Kuva pinterestin ensisänky-sivultani)


Meillä ei ole aiemmin ollut mahdollisuutta kotiuttaa erillistä ensisänkyä. Pieneen kaksioon ei vain pinnasängyn lisäksi toivomani  kehto mahtunut. Nyt neliöden ollessa suuremmat, päätin kuitenkin ensisängyn huoneeseemme hankkia. Mutta koska käyttöikä jää niin lyhyeksi, eikä tämän tulokkaan jälkeen ole tarkoitus neljättä ainakaan lähivuosina saada, oli käytetyn ostoon päätyminen itsestään selvää.

Ihastuin pinterestissä näihin katosta roikkuviin yksilöihin, mutten sellaiseen uskaltaisi lastani kuitenkaan laittaa... Joten jokin jaloilla seisova vaihtoehto kuulosti järkevämmältä. Opiskelijan budjetilla, oli lottovoitto löytää rottinkisänky kahdella kympillä, kun keskihinta käytetyissä pyöri torissakin 120 eurossa!


Pitkän (lue: kahden vuorokauden) tarkan harkinnan jälkeen, sudin rottinginvärin valkoisen peittoon. Verhotankokin oli mielestäni saatava. Nopealla googlauksella löysin Annan silmät-aitan version, tosin modernimpaan sänkyyn. Sairastaessamme viikonloppuna laitoin mieheni asialle ja kun kyseisessä tangossa ei ollut palautusoikeutta, lähti tämä K-rautaan. Pienellä sahaamisen vaivalla ja pensselin heiluttelulla, on ensisängyssä se vauvaa rauhoittava verhotanko. Kuudella eurolla!


Vielä olisi työtä tekstiilien kanssa. Verho (kuvassa heitetty vain tangon yli) ja jokunen lakanakin pitäisi ommella sekä patja ostaa, mutta palailen niistä sitten, kun on työurakka ohi. :)

2 kommenttia:

  1. Vitsi miten hyvä tuuri kävi, et saitte suht pienellä rahalla ja tuunauksella mitä suloisimman ensisängyn! Toi näyttää niin hyvältä, et otin sc:n talteen tulevaa varten. Tai no ihan vielä lapsijutut eivät ole ajankohtaisia, mutta sitten kun sen aika koittaa niin olen varma, että haluan myös itse ensisängyn. Ja vaikka se ei hirveän kovaan käyttöön edes tulisi, niin sitten saa tulla kyllä myös sisustusrekvisiitaksi! ;-D Jos vauva öisin nukkuu perhepedissä, niin kyllä hänen kelpaa tuossa ainakin päivisin köllötellä ❤️ ihalta näyttää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva että tykkäsit!:) oli kyllä hyvä tuuri, että noin edullisesti selvittiin.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)