keskiviikko 12. lokakuuta 2016

KESTOKASSISTA LELUKASSIKSI


Olen sairastanut tyttöjen kanssa viikonlopusta lähtien ja pakko sanoa, että on tässä jonkin verran hammasta purtu! Nämä lapset kun eivät nuku päivällä eikä yöllä. Uhmaikäinen pomppii silmille eikä omaa rauhaa saa hetkeksikään. 

Turhautumista on tullut kuitenkin purettua nyt, kun ollaan vihdoin paranemaan päin. Nimittäin sisustusprojektina ollut kotimme on alkanut pikkuhiljaa etenemään. Edesmenneen "raskaushormoonimyrskyillan" seurauksena vietimme seuraavan illan Tori.fi:ssä yhdessä mieheni kanssa. Syntymäpäivänäni, joka valui maanantaina ohi kuumepotilaana, saimme hommattua kauan odotetut valaisimet olohuoneeseemme - kiitos WhatsAppin. Vauvan ensisänkykin on pian esittely kunnossa! (Eli paljon on luvassa sisustusjuttuja!)

Tänään tuunasin kestokassista lastenhuoneeseen sopivan lelukassin. Mies kantoi vuosia sitten tuon Picnicin kassin töistä kotiin. Minä ihastuin sen materiaaliin, se on nimittäin 100 prosenttisesti juuttia ja ladoin dublot veskaan. Siellä niitä on säilytetty siitä saakka, mutta vähän väliä olen suunnitellut sivujen tekstien kätkemistä. Tänään otin härkää sarvista, kaivoin lankaa sekä neulan kaapista ja ompelin sivuihin 90-luvun(?) jämäkkää puuvillakangasta. Tuo kangas on ollut aikoinaan siskoni ensisängyn verhona. Nykyää sitä on tuossa lelukassissa, yhdessä päällystetyssä makuupussissa ja mahdollisesti pian myös (työnalla olevissa) vaunuverhoissa. Eikä muuten kangas ole mennyt miksikään makuupussin päällä, vaikka sitä aika-ajoin 60 asteessa pyöritän... 


4 kommenttia:

  1. Meillä on samantapainen kassi Serlan logoilla varustettuna, piristävää vaihtelua kun on muutakin kuin sitä kestomuovia. Kauppakassina toki vain käytössä... Tuosta tuli oikein hieno, ilme muuttui kertaheitolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) me käytetään ikea kasseja kauppakasseina:)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)