lauantai 1. lokakuuta 2016

LUONNONKAUNEUTTA APTEEKISTA

Kävin jo loppukeväästä/alkukesästä Phyton lanseeraustilaisuudessa ja sain testattavakseni aikamoisen määrän tuotteita. Sillä kylpyhuone on tursunnut jos minkämoista purnukkaa, joutui testausta odottaa  tovin. Itse kun haluan käyttää edelliset tuotteet uusien alta pois, jottei turhaa hävikkiä syntyisi.

Phyto on ranskalainen kasvipohjainen hiustenhoitosarja. Ennakko-odotukseni hiukset takuttavasta hippimönjästä jouduin heittämään roskiin, sillä ainakin omalle hiuslaadulleni nämä tuotteet toimivat hienosti. 

Phyto on perustettu jo vuonna 1969 ja se tunnetaan laadukkaista ainesosistaan. Tuotteiden hinnat pyörivät parin kympin tienoilla ja niitä on saatavilla apteekeissa. 


Ya naturae on sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Tuotteet sisältävät kotimaisia raaka-aineita ja ne myös tuotetaan Suomessa. Tuotteiden hinnat liikkuvat välillä 6,40-12,40e, mikä on todella sopuhinta luonnonkosmetiikalle.

Omiksi lemppareikseni valikoitui voiteet ja kasvovesi. Kasvovesi raikastaa ihanasti ja etenkin vartalovoide tuoksuu ihanalle. Pakkaukset ovat varsin hygienisiksi suunniteltuja ja käteviä. Puhdistusvaahtoa tykkäsin käyttää lähinnä aamuisin. Kyllä se varmasti kevyemmän meikinkin poistaisi, mutta kesällä käytössäni olleeseen Lankomen meikkivoiteeseen en uskonut tehojen riittävän. Eikö se nyrkkisääntökin ole, että luonnonkosmetiikalle luonnonkosmetiikan putsari ja synteettiselle synteettinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)