perjantai 28. lokakuuta 2016

TELKKARIN PARHAAT

Näin sadepäivän kunniaksi tein postauksen seuraamistani sarjoista. Olen totaalisen kyllästynyt kaupallisten kanavien tositeevee ja kukamilloinkinkokkaa-ohjelmiin. Ajauduinkin kesällä  Yle Areenan sivuille ja ihan yllätyin miten hyvää tarjontaa siellä tarjolla onkaan! ... Minä kun elin vielä siinä ennakkoluulossa, ettei Ylen kanavilla kovin nuorekasta katsottavaa olisikaan. Tai sitten ikä on vain tehnyt tehtävänsä.

1. DownshiftaajatHumoristinen suomalainen sarja kertoo varakkaiden äkillisestä talouden romahtamisesta. Ensimmäiset 10 jaksoa on seurattavissa Yle-areenasta.

2. NousuvesiRuotsalainen rikossarja, jossa seurataan selvittämätöntä julmaa murhaa.

3. SorjonenTodella rankka suomalainen rikossarja, tunnetuilla näyttelijöillä. Areenasta on katsottavissa 11 ensimmäistä jaksoa. Suosittelen!

4. PoldarkRoss Poldark palaa kotiin sodasta, mutta moni asia on ehtinyt muuttua. Sarjan

5. Milanon naisten paratiisi
Ihana hömppäsarja tulvillaan romantiikkaa ja muotia 1950-luvun Milanossa.

6. OdysseyToimintatrilleri. Usa:n erikoisjoukkojen kersantti joutuu petoksen seurauksena pakomatkalle Afrikkaan.

2 kommenttia:

 1. Olen tehnyt saman havainnon, Yleltä tulee yllättävän hyvää katsottavaa! Itsekin inhoan tosi-tv-ohjelmia ja ruokaohjelmat menee joskus siinä sivussa, mutta ei niiden läpinäkyvän käsikirjoituksen takia jaksa niitä seurata varsinaisesti.

  Listalta kolme ensimmäistä on mullakin suosikit tällä hetkellä, täytyy siis tarkistaa listan muutkin ohjelmat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katso ihmeessä, ainoo vaan ettei niistä välttämättä löydy enää ensimmäisiä jaksoja.:( areenan huono puoli on just toi jaksojen nopea poistuminen katsottavista.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)