tiistai 20. joulukuuta 2016

NYT SE ALKOI: ÄITIYSLOMA


Vihdoin voin huokaista helpotuksesta! Vaikka opintoni alkoivatkin varsin leppoisasti, vauhti kiihtyi kiihtymistään loppua kohden. Pari kuukautta on kulunut varsin hektisesti työharjoittelussa ja sen jälkeen näyttötyötä tehden.

Olen melko jääräpäinen, vaikka näytön olisi voinut suorittaa vasta joulun jälkeen, valitsin suorittamispäiväksi ensimmäisen mahdollisen. Halusin kaiken alta pois ennen joulua. Enkä rehellisesti sanottuna olisi kestänyt stressiä enää ollenkaan. Olin päättänyt saada työstäni parhaan mahdollisen numeron, vaikkei tietotaitoni ollut edes kohteeni tasolla. Mutta kun jotain tosissani päätän, sen kanssa teen.

Alun alkaen olin hyvässä tahdissa, mutta sitten tuli mutkia matkaan, kuten koko muun perheen sairastuminen. Ei tosiaankaan ollut helppoa etsiä tietoa ja tehdä tiedostoja, kun kaulassa riippui vajaa parivuotias kuumepotilas. Kaikilla oli pinna kireällä ja koko ajan piti olla nopea sekä luova. Työtä tein pahimmillaan yötä päivää, hyvä jos tuli jotain syötyä välissä.

Yhden hermoromahduksen, aikamoisen tulostamishässäkän, valtavan stressin ja Lidlin maitolaatikon planssipohjaksi säätämisen jälkeen opettajan ylistäminen työni ammattimaiseksi, jopa näyttöohjeet ylittäväksi, oli vähän liiankin helpottavaa kuulla.

Nyt on ajettu stressiä alas. Edelleen muu perhe sairastaa ja tänään olisi tarkoitus siivota tornadon jäljiltä oleva asunto sekä käydä jemmaamassa pukinkonttiin lahjat lapsille.

Ihanaa joulun odotusta kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)