lauantai 25. maaliskuuta 2017

TRENDIT KAAPPIIN KIRPPARILTA


1. Mangon neule / 4€
2. Rosemunde-toppi / 2€
3. Kesämekko / 7€
3. Farkkuhame / 3€
4. Lasten lakanat 3 €
5. Vekkihame / 3€ 

Lähdin viikolla joogamaton ja farkkujen perässä kaupoille. Kun kauppa toisensa jälkeen farkku-valikoima oli lähinnä revittyä tai puolestaan jotain "vintagemallia", oli suunnan vaihdon aika. Revityt kun löytyy kaapista jo kaksin kappalein, eikä edesmenneiden Levisten innoittama malli sopinut leikkaukseltaan lainkaan omalle kropalleni. Suuntasin askeleeni sitten Punaisen ristin Konttia kohti, toiveena löytää kauttaaltaan ehjät farkut kevään aikana puhkipalaneiden tilalle.

Farkkua löytyi farkun perään, ihan hyviä merkkejäkin neljällä eurolla. Muttei tietenkään omiin mittoihini sopivia. Sen sijaan löysin pohjepituisen vekkihameen, josta olin haaveillut pari vuotta. Myös viime keväänä paluun katukuvaan tehnyt farkkuhame, löysi tiensä ostoskoriini. Mangon neule, suurella todennäköisyydellä puuvillainen sellainen, paljastui myös sellaiseksi jonka perään tässä taannoin huutelin facebookissa, vastakaikua saamatta. Rosemunden topin kun näin parin euron hintaan henkarissa roikkumassa, oli se vain pakko kotiuttaa. Lisäextrana ostin vielä yhdet lasten lakanat.. Niitä kun menee pesuun jatkuvalla syötöllä.

Tähän pariin kuukauteen on sisältynyt sen verta kirpparikierroksia, että pieni tauko lienee nyt paikallaan. Lapsilla riittää vaatetta hamaan tulevaisuuteen ja itselläkin alkaa vaatekaapissa olla muutakin päälle sopivaa, kuin treenipökät. Tässä kun on ruvennut verkkariluukki tulla korvista ulos ja kiinnostus pikkuhiljaa nostanut päätään sen oman peilikuvankin kohentamiseen.  

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Se kyllä on ihana. Tulisipa ne lämpimät kelit pian, että se pääsisi käyttöönkin saakka.:)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)