sunnuntai 28. toukokuuta 2017

KAUNEUDENHOIDON AARTEET

Pakko sanoa, että nyt on sen verta hyvät kasvojen hoitotuotteet käytössä, että olisi synti olla niistä vinkkaamatta. Ihoni epäpuhtaudet ovat vähentyneet selvästi ja se on pitkälti kosmetiikkatuotteiden ansiota, sillä ruokavaliostani löytyy edelleen yllinkyllin remppamaata...Puhdistan ihoni aamuin illoin Madaran koivu & merilevä-kasvosaippualla (8,90€/Ruohonjuuri). Kokemukseni perusteella tämä on ollut paras pesuaine meikinpoistoon, nimittäin valkoiseen pyyhkeeseen ei jää tahran tahraa. Suosittelen palaa erityisesti rasvaiselle iholle, itselläni on sekaiho ja tuotteen käytön jälkeen iho vaatii huolellisen kosteutuksen. 

Juuri nyt kosteusvoiteen virkaa toimittaa Dr. Hauschkan ruusuvoide, jota sain talvella pr-toimistolta testiin. Klassikkovoidetta suositellaan normaalille, kuivalle sekä herkälle iholle, erityisesti pakkasvoiteeksi. Madaran kasvosaippuan jälkeen voide tuntuu sopivan paksulta pintakuivalle sekaiholleni.Argiltubo-kasvonaamio on uusin tuttavuuteni. Luin ensimmäistä kertaa tuotteesta Kemikaalikoktail-blogista vuosia sitten, mutta vasta tänä keväänä tuote löysi tiensä ostoskoriini. Vihreä savi-naamiolla hoitaa perheen nuorimmat ja vanhimmat, halutessaan päästä varpaisiin. Tuote soveltuu iholle kuin iholle, mutta se on myös antibakteerisena sopiva akneiholle. Tällä tuotteella hoitaa myös hiertymät ja palovammat. Verrattain suuri (250ml) tuubi maksaa Ruohonjuuressa 19,60€, bussilippua vilauttamalla sen kotiuttaa alta 19 euron.Sitten päästään vuosien kokemuksella hyväksi todettuun kyökkikosmetiikkaan. Sooda - tuo ikivanha ihmeaine jolla kohottaa leivokset sekä puhdistaa paikan kuin paikan, toimii myös kuorinta-aineena kasvoille. Näin ollen hieron soodaa kosteutetuille kasvoilleni kerran pari viikossa. 

Kahvi - kuorinta-aine vartalolle (halutessa myös kasvoille.) Kahvipuruihin kuorintana tutustuin kymmenen vuotta sitten eikä sittemmin ole toimivampaa tuotteeseen tullut törmättyä. Se jättää ihon mielettömän pehmeäksi. Itse käytän kuorintana ensisijaisesti kertaalleen käytetyt purut. 

Kookosöljyä olen käyttänyt jo ainakin viitisen vuotta meikinpoistoon (tällä hetkellä silmämeikkiin), vartalon kosteutukseen, naarmuihin, satunnaisesti hiuksiin ja tarvittaessa lasten ihon kosteuttamiseen (erityisesti vaippaihottumiin.)


(Ps. Postaus ei ole yhteistyö. En hyödy klikkauksista.)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivänjatkoa.:)